dijous, 18 de juny del 2015

Marhuenda associa Mas a un assassí sanguinari tocat del bolet

Dijous, 18 de juny de 2015 13:35 h

El director de La Razón compara el president de la Generalitat amb el coronel Walter E. Kurtz, l’inquietant i sàdic personatge que es creu Déu al film Apocalipsis Now.










El director de La Razón, Francisco Marhuenda, ha fet una passa més en el seu camí cap a l’altar de la ignomínia, avui en el seu afany de defensar Duran i carregar contra el president Mas i el procés assegura en el seu diari que la ruptura amb Unió és una nova mostra del radicalisme independentista del president Mas i del messianisme que el fascina. 

I afegeix que com el coronel Kurtz a Apocalipsi Now, "ha decidit un camí propi d'un il·luminat en què tothom s'ha de sotmetre a la voluntat del president com si fos un monarca absolut. Duran Lleida no s'ha sotmès a la seva voluntat i l’ expulsa amb males formes. Com a bon fill de la burgesia nouvinguda, ha tractat els d'Unió com a les minyones ". 


A la Razón tot s’hi val per intentar abatre l’enemic


Marhuenda compara Mas amb el personatge sanguinari del film dirigit per Ford Coppola el 1979 que narra la història d’un oficial dels servicis d’intel·ligència de l’exèrcit nord-americà que viatja al més profund de la selva de Vietnam amb la perillosa i secreta missió d’eliminar un coronel renegat de l’exèrcit dels EUA, Walther E. Kurtz – el president Mas segons Marhuenda-, que sembla que s’ha tornat boig.

Marhuenda assegura que Mas ha entrat en una “espiral egocèntrica i absurda de conseqüències destructives” i per argumentar-ho no escatima adjectius desqualificatius com mediocre,  il·luminat amb la fe del convers o  mancat de destresa. 

Amb aquest arguments, com diu Pilar Rahola, l’independentisme li acabarà fent un monument.  


Enllaç noticia :