dijous, 21 de maig del 2015

Ana Pastor diu que es rescindirà el contracte a l'empresa de software que presta servei a Rodalies

Pastor ha eximit de responsabilitat a Adif per l'avaria d'aquest dimecres que ha afectat milers de persones.


Actualitzada el 21/05/2015 18:15


La ministra Incompetent de Foment, Ana Pastor. ACN


La ministra de Foment, Ana Pastor, ha dit aquest dimecres que "amb tota seguretat" es rescindirà el contracte a l'empresa externa encarregada del software que presta servei per a la xarxa de Rodalies de Barcelona després de l'avaria que ha afectat a milers de persones.

Preguntada per la responsabilitat d'Adif, la ministra ha insistit que "és una empresa externa la que dóna tant el servei de software com de manteniment de software".

"Entenc que, donat el problema que estan causant i que estan generant als ciutadans, ben segur que se'ls rescindirà el contracte, perquè aquí bromes amb la gent no n'hi ha", ha apuntat en declaracions als periodistes durant una visita a Gijón.


Pastor ha assegurat que el Ministeri ha d'"actuar amb contundència" quan una companyia que treballa per a l'Administració posa en risc la puntualitat de les persones.

"Aquesta ministra, quan hi ha problemes, actua amb contundència", ha remarcat Pastor.

Pastor ha respost a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha exigit "contundència" per solucionar els problemes que pateix el servei de Rodalies de Barcelona, i que ha demanat la gestió de la infraestructura es traspassi a la Generalitat "si són incapaços de fer-ho bé".

"Mentre tots els espanyols", ha dit la ministra, financen la meitat del bitllet de tots els ciutadans que utilitzen Rodalies, "altres l'únic que li han posat al Rodalies de Barcelona és el nom"


Enllaç noticia :