divendres, 13 de març del 2015

David Fernández és el més ben valorat

Divendres 13/03/2015 Avui a les 12:25h.

Junqueras aprova, Mas suspèn i Camacho és la pitjor valorada.

 




El diputat de la CUP, David Fernàndez, és el polític millor valorat a Catalunya i desplaça d’aquesta manera el republicà Alfred Bosch, que era el millor valorat en l’anterior baròmetre del CEO. D’aquesta manera, Fernàndez obté un 5,8 de nota i Bosch un 5,25.

El tercer lloc és per al president d’Esquerra, Oriol Junqueras, que obté un 5,05%. Tot seguit es troben els ecosocialistes Joan Coscubiela i Joan Herrera, ja suspesos, que són puntuats amb un 4,68 i un 4,48. Suspèn també el president de la Generalitat, Artur Mas, amb un 4,42.



Tot seguit es troba el dirigent del PSC, Jaume Collboni, que amb un 3,92 es queda lluny de l’aprovat. Destaca el cas de Duran i Lleida, que de ser tradicionalment un dels polítics millors valorats, ocupa ara posicions endarrerides amb una nota de 3,79. També Miquel Iceta és suspès pels catalans amb un 3,69.

Les quatre darreres posicions són per a dirigents de C’s i el PPC. Albert Rivera obté un 3,6 i Carina Mejías un 2,78. Finalment, el ministre Jorge Fernández Díaz obté un 2,08 i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, un 1,38. 



Enllaç noticia :

http://politica.e-noticies.cat/david-fernandez-es-el-mes-ben-valorat-92669.html 

2 comentaris :

Joan Andreu Serrat ha dit...

TOT AIXO DE LES ENQUESTES ES MOLT RELATIU, VA SEGONS, AMB QUINA TENDÈNCIA PREGUNTIN, JA NO SOLS EL PARTIT QUE PERTANY CADA U D'ELS ENQUESTATS, LA EDAT DE CADA U, PENS-HO QUE HI HAN MOLTES VARIABLES........ LA VERITAT DE TOT PLEGAT LA SABREM QUAN VOTEM.!!!!!!!!!!!!

Rosa Mary ha dit...

Penso exactament igual Joan Andreu, penso que aixó només es pot saber votant .
Gràcies pel comentari salutacions !