dimecres, 25 de febrer del 2015

El PNB alerta Rajoy que si continua enrocat amb Catalunya "serà massa tard"

25/02/2015

INDEPENDÈNCIA

El diputat Aitor Esteban lamenta que el PP "faci teatre" amb el procés sobiranista català.


Bernat Vilaró



El diputat del PNB Aitor Esteban


El portaveu del PNB al Congrés dels Diputats, Aitor Esteban, ha alertat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que si no vol que el malestar de Catalunya i Euskadi "es desbordi", ha d'afrontar ja un "diàleg sincer" que ha de passar per reconèixer la "plurinacionalitat de l'estat". En canvi, si Rajoy "persisteix en el seu posicionament immobilista, serà massa tard per qualsevol solució", ha advertit el diputat nacionalista.


Esteban també ha lamentat, durant la seva intervenció en el debat de política general, que el govern del PP "faci teatre" i no doni pas respostes als problemes d'encaix de Catalunya i Euskadi a l'Estat. "Per molt que miri cap a una altra banda, farà que el problema s'enquisti", ha assegurat el portaveu del PNB.

Finalment, Esteban ha insistit que Rajoy té damunt la taula "la patata catalana i l'euskal patata" i ha reiterat que "només un il·lús" pot creure que un problema com l'auge sobiranista català desapareixerà a base de negatives i de silencis com a resposta, tal i com ha afirmat el diputat nacionalista al Congrés.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/el_pnb_alerta_rajoy_que_si_continua_enrocat_amb_catalunya_sera_massa_tard_106656.php