dimecres, 25 de febrer del 2015

Alfred Bosch a Rajoy: “bon vent i barca nova, ens veiem a l’ONU”

Dimecres, 25 de febrer de 2015 11:00 h

El republicà reclama a Rajoy que sigui valent i faci com Mas i comparegui en una comissió d’investigació sobre corrupció al Congrés


El portaveu d’Esquerra Republicana al Congrés, Alfred Bosch, titlla Rajoy de “faraó de la festa de llum i color” ironitzant sobre el discurs del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en el Debat de Política General 2015: "Ja estem en Falles. Ahir ho va dir Rita Barberà i avui Rajoy s'apunta al carro. Tot es llum, color i festa. S'ha acabat l'atur, els pensionistes estan salvats, s'ha acabat el frau i s'acabarà fins i tot la corrupció'. Segons el portaveu independentista 'potser ens convindria menys focs d'artifici i mes realitat”. 



El portaveu d’Esquerra Republicana al Congrés, Alfred Bosch


La corrupció sota la catifa

Bosch s’ha qüestionat si “quan es refereix a reducció de l'atur, es refereix als milions de llocs de feina perduts amb Rajoy i que ara s'ha de recuperar? Quan ens parla de com salvaren als pensionistes, també ens para del 50% de persones grans que viuen per sota del llindar de la pobresa? Quan parla de combatre el frau, ens parla dels 83.000 milions d'euros que s'escapen i impedeix recaptar un 25% de més? I quan ens parla de corrupció és la mascletà. Parla de corrupció dient que la corrupció del demà es va a acabar. I la d'ahir? La tapem? La posem sota al catifa? D'això no en parla”.

El 27-S ens portarà a la república de Catalunya



Sobre el procés sobiranista Bosch ha agraït que finalment hagi admès que va existir un referèndum d'independència el 9-N0  i li ha advertit que “potser que se n'adoni també que el 27-S ens portarà a la república independent de Catalunya”. “Quan abans se n'adoni, abans trobarem solucions i abans podrem parlar de la qüestió seriosament”, ha sentenciat.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/388583/alfred-bosch-a-rajoy-bon-vent-i-barca-nova-ens-veiem-a-lonu