dimecres, 25 de febrer del 2015

Marfany: "A l'ANC hem cedit el lideratge del procés"

25/02/2015

INDEPENDÈNCIA

El vicepresident de l'entitat creu que "el debat català ha passat a mans dels polítics, que durant dos mesos no se n'han sortit".


Bernat Vilaró



El vicepresident de l'ANC, Jaume Marfany


El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, Jaume Marfany, ha reconegut que, després del 9-N, la força de l'ANC ha perdut pistonada a favor de les forces polítiques: "Hem perdut el lideratge del procés. Bé, l'hem cedit provisionalment als polítics, i durant dos mesos no se n'han sortit", ha assegurat en una entrevista a 'La Xarxa'.

"El país va arribar al 9-N amb una força increïble, amb uns resultats fantàstics i una demostració de desobediència a l'Estat espanyol, i a partir d'aquí era el moment dels polítics. Malgrat la feina interna i més fosca, el procés va passar a mans dels polítics", ha reiterat Marfany.


L'encara vicepresident de l'ANC -ho deixarà de ser al maig- ha anunciat la nova campanya de l'entitat, Ajuntaments per la Independència, que es presentarà divendres en un acte a la Fira de Cornellà, tal i com ja va avançar El Singular.

L'acte consistirà en una declaració on es demanarà a les forces polítiques municipals que es comprometin amb el procés d'independència. "Volem que les municipals no siguin un parèntesi en el procés, les municipals formen part del procés". "Aquestes eleccions també s'ha de votar en clau nacional, d'independència i plebiscit".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/marfany_hem_perdut_el_lideratge_del_proces_106660.php