dilluns, 2 de febrer del 2015

Duran perd els estreps amb Pilar Rahola

Dilluns, 2 de febrer de 2015 10:35 h

La periodista l’acusa el líder d’Unió de tenir una relació “vampírica” amb CDC i Duran esclata: “prou d’acusar”


Duran diu que està fresc com una rosa i a punt per entomar responsabilitats, "Tenia un full de ruta marcat però ara la jubilació política queda aparcada", ha assegurat en una entrevista a RAC1, on s’ha queixat que se l’acusi de ser una pedra a la sabata pel procés malgrat que  ell compleix el compromís electoral amb dret a decidir i s’ha queixat que se l’ataca per dir el que pensa. El líder d’Unió, que en un principi no volia respondre preguntes dels tertulians, ha entomat crispat la pregunta de Pilar Rahola que li ha retret la relació vampírica amb CDC, al què Duran ha respost amb un “prou d’acusar” i ha recordat que no se sap qui es beneficia de qui en la relació amb CDC i s’ha remuntat a fa 38 anys quan Unió i CDC  va concórrer per separat  a les eleccions. Rahola li ha preguntat què hi fa pujat a un autobús que té un projecte que no es creu i si baixarà quan ja no li convingui i Duran li ha respost: “jo vaig al cotxe d’Unió”.  


Duran i Lladre



Gelós de Mas

Duran ha argumentat el fet de no voler preguntes dels tertulians perquè a l’entrevista del president Mas no n’hi van haver, Rahola li ha recordat que a la resta d’entrevistats sí i que Mas és el president.


Els diputats catalans van al Palace

Preguntat per Jordi Basté sobre si és casta i si se’n penedeix de la foto del Palace, Duran ha dit que per Podemos sí que és casta i ha afegit que s’ha fet molta demagògia sobre la foto del Palace i ha recordat que els diputats catalans van a aquest hotel i que a la seva habitació s’hi ha reunit amb ERC, amb Montilla, i altres polítics Bascos i també per pactar l’Estatut.

Castanyes a ERC, Santiago Vidal i a Antoni Castellà



Sobre les crítiques a ERC Duran ha assegurat que contra ERC “som unes germanetes de la caritat, podríem dir moltes més coses, no me n’acabo de fiar”, i ha insistit que ERC no és un soci lleial.

Pel que fa a l’opinió sobre el projecte de Constitució que lidera el magistrat Santiago Vidal, Duran ha considerat que “és poc seriós i que no hi ha precedents”. “Els jutges no han de fer política i Santiago Vidal fa política, en un paí seriós això no es produeix”, ha dit Duran que ha recordat que la Constitució l’ha de fer el Parlament.

En relació al secretari d’Universitats i dirigent d’Unió independentista, Toni Castellà, ha assegurat que és molt hàbil, “tant que és l’únic membre del govern que té diàleg fluid amb el ministre Wert”.

“Si CDC no va amb Unió a les municipals pot perdre els ajuntaments de Barcelona i Mataró”

Ha estat la resposta de Duran al tertulià Joan López Alegre que li ha preguntat sobre que en pensa de les veus de CDC que alerten que UCD anirà a les municipals amb CDC per després trencar la coalició posant en escac  CDC i el procés. Duran ha invertit la pregunta i ha assegurat que qui s’aprofita d’Unió és CDC que sense ells podria perdre ajuntaments com el de Barcelona i Mataró.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/385848/duran-perd-els-estreps-amb-pilar-rahola