dilluns, 29 de desembre del 2014

Podemos, ara amb la caverna

29/12/2014

ESPANYA

Enric Martínez defensa la unitat d'Espanya a 13TV: "Votar és secundari"


Bernat Vilaró



Enric Martínez (Podemos Catalunya)


Enric Martínez, responsable de Podemos a Catalunya, ha defensat la unitat d'Espanya en una entrevista a 13TV, canal que té la Conferència Episcopal Espanyola com a principal accionista. "Anar a votar no és essencialment democràtic. Sí que ho és debatre sobre el dissens. Votar és secundari. Als règims totalitaris també es vota", ha afirmat.

"A Podemos acceptem i aplaudim que cadascú expressi la identitat que senti, i també l'espanyola, que és àmpliament majoritària a Catalunya, dues terceres parts dels catalans ens sentim espanyols". "No hi ha cap dret que permeti que Catalunya se separi d'Espanya amb les fronteres que hi ha des del primer terç del segle XIX", ha dit.






El dret a decidir "no existeix"

"Comparteixo tot el que ha dit fins ara Pablo Iglesias, també sobre el dret a decidir". Sobre aquest concepte, Martínez ha assegurat que "dret a decidir són unes paraules posades juntes que no tenen cap concepte ni teoria política al darrere, en legislació internacional no existeix".

Martínez, que optarà a la candidatura de Podemos per a les eleccions catalanes, ha aparegut al plató amb una Constitució espanyola a la mà, perquè "per reformar-la cal complir alguns apartats que no s'estan complint". 

L'entrevista es pot veure en el vídeo següent (a partir del minut 2:00).


1 comentari :

Anònim ha dit...

Quina pel·la, el paio!