dilluns, 3 de novembre del 2014

Tremosa: "Espanya té un europeïsme de caixer automàtic, només és pels diners"

03/11/2014

DRET A DECIDIR

L’eurodiputat de CDC assegura que "si el TC prohibeix la consulta i la policia retira les urnes, la imatge li farà a Rajoy més mal que bé"


Alèxia L. Ferret


Ramon Tremosa a Singular TV



L’eurodiputat de CDC Ramon Tremosa ha assegurat aquest matí a RAC1 que "Espanya té un europeïsme de caixer automàtic, només ve aquí pels diners". Tremosa ha confessat que "Zapatero en les reunions del Consell Europeu s'asseia en un racó incapaç d'interpel·lar ningú".

En aquest sentit, l’eurodiputat està convençut que "si el TC prohibeix la consulta i la policia retira les urnes, la imatge li farà a Rajoy més mal que bé". "A Madrid es pensen que el procés és una follia d'un il·luminat alienat mental”, ha sentenciat.


"A Espanya es pot fer portada a cinc columnes contra alcalde d'una de les principals ciutats i no passa res", ha lamentat, mentre ha afegit que "en els últims dos anys, he tingut reunions amb ministres, ambaixadors, perquè els expliqués què passa a Catalunya”.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/tremosa_espanya_te_un_europeisme_de_caixer_automatic_nomes_ve_aqui_pels_diners_104238.php