dilluns, 3 de novembre del 2014

'La Razón', contra Pau Casals

03/11/2014

CONSULTA 9-N

El diari madrileny retreu a Mas que faci campanya pel 9-N "amb els morts"

 

Bernat Vilaró


La Razón, amb Mas i Casals a la portada



'La Razón' ataca Artur Mas i Pau Casals a la seva portada d'avui. El diari madrileny titula que el president de la Generalitat "invoca als morts pel 9-N", en referència a la nova campanya d'Ara és l'Hora, que anima a la participació de la consulta, tal i com va avançar ahir El Singular.

Diverses personalitats del món de la cultura i representants polítics van enregistrar aquest cap de setmana l'espot 'Votaré per tu', on apareixen amb una fotografia per recordar altres persones desaparegudes que han lluitat per la democràcia i la catalanitat, i pronuncien la frase "Votaré per tu".


Lluís Danès dirigeix el vídeo, i va penjar al seu Facebook algunes de les imatges que es podran veure la setmana que ve en aquest espot, que comença precisament amb Mas, que votarà per Pau Casals, i l'acaba simbòlicament un nadó de tan sols 3 setmanes.

També han participat en l'anunci Oriol Junqueras, Josep Rull, David Fernández, Lluís Gavaldà, Eduardo Reyes, Anna Sallés, Oriol Broggi, Joan Lluís Bozzo, Manuel Huerga, Muriel Casals i Carme Forcadell. En aquest enllaç hi teniu algunes imatges i podeu veure per a qui han votat els líders del món de la política i la cultura.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/_la_razon_contra_pau_casals_104236.php