dissabte, 8 de novembre del 2014

Resposta de Mas, sobre el paper de la Fiscalia: "Qualsevol actuació fora de lloc seria un atac directe a la democràcia"

El president de la Generalitat, en una entrevista al TN Migdia, considera que al 9-N és "determinant" la participació i el civisme. Assegura que el recompte el farà el Govern i que el resultat se sabrà dilluns


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assenyalat aquest dissabte en una entrevista al TN Migdia que "qualsevol actuació fora de lloc seria un atac directe a la democràcia", en referència a l'avís de la Fiscalia sobre l'ús de locals per al procés de participació del 9-N. 

A la pregunta de si han de témer els alcaldes i els voluntaris per la seva involucració en la jornada, Mas ha respost: "Estem fent una cosa natural i normal, no han de témer res. 


Estem utilitzant el nostre dret d'expressió i de participació, que són drets fonamentals de totes les persones". El president ha apuntat que s'està treballant "amb un simbolisme polític molt important" i que s'està donant un "missatge potent".

El líder de CiU ha assegurat que el recompte de la jornada de participació el farà la Generalitat i el donarà a conèixer la Generalitat, molt probablement dilluns. També serà a partir de dilluns, com ha explicat Mas, que s'escoltarà tothom per sospesar un hipotètic avançament electoral.


http://www.ara.cat/politica/Artur_Mas-proces_de_participacio_0_1244875770.html