dilluns, 17 de novembre del 2014

Albert Pont: "No hem de patir pel reconeixement internacional"

13/11/2014

SINGULAR TV

"L'únic boicot que ens preocupa és el de l'Estat", afirma el president del Cercle Català de Negocis a Singular TV

 

Alèxia L. Ferret



Albert Pont a Singular TV


El president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, ha assegurat en una entrevista a Singular TV que "no hem de patir pel reconeixement internacional de Catalunya". Segons ell, ja hem establert mecanismes amb els quals es pot impulsar un reconeixement massiu del futu Estats a través dels tractats bilaterals. Els tractats que té signats Espanya amb tercers països, i en els quals Catalunya ara participa.

Albert Pont, però, ha avisat que "no ens estem independitzant ni del Regne Unit ni del Canadà", ja que a l’Estat espanyol li és igual si hi ha 1.800.000 persones a favor de la independència o 4.500.000. Segons el president del CCN, cal extemar ara el realisme polític i ser conscients que per guanyar un referèndum oficial "encara s'ha de treballar molt".


A més, el president del CCN ha parlat sobre un possible boicot a les empreses catalanes en cas de secessió. “Una vegada t’has independitzat, ja no hi ha cap motiu per fer-te boicot”, ha indicat convençut, mentre ha afegit que “no creiem en el boicot”.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/pont_no_hem_de_patir_pel_reconeixement_internacional_104543.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

El que em de patir és per el que faran els polítics catalans. Ens han enredat, amb el 9 N? Tothom està molt calladet. Uns que ara no toca, aquesta frase em recorda molt a algún polític imputat, i els altres que estan amb les mans lligades, mentres el President no es decideixi a convocar eleccions.