dissabte, 4 d’octubre del 2014

Rajoy, a Mas: "Un governant no pot fer el que vulgui"

04/10/2014

ESPANYOLISME

El president espanyol insisteix que "llei i diàleg, aquesta és la sortida a la situació a Catalunya"


Alèxia L. Ferret


El president espanyol, Mariano Rajoy, al Senat


El president espanyol, Mariano Rajoy, ha advertit avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que "un governant no pot fer el que vulgui" i ha tornat a oferir diàleg per afrontar la situació creada a Catalunya després de la convocatòria de la consulta independentista. "Llei i diàleg, aquesta és la sortida a la situació", ha proclamat, per afegir que en aquests moments de "dificultat" cal actuar "amb prudència" i mantenir "la calma".

Així s'ha pronunciat Rajoy en la clausura de la reunió Interparlamentària que el PP ha celebrat durant tres dies a Guadalajara, poques hores després de la reunió que els partits proconsulta van celebrar a Barcelona i on van acordar mantenir el referèndum sobiranista del 9 de novembre malgrat la suspensió cautelar de la Llei de Consultes i del decret llei de convocatòria per part del Tribunal Constitucional.


Rajoy ha censurat que Mas hagi actuat "per sobre de la llei" i ha insistit que els governants no se la poden saltar. "Sense llei no hi ha democràcia perquè la llei és la regla de joc, convivència i els drets fonamentals de la gent". "Les lleis es poden canviar i les lleis es canvien per descomptat, però les lleis no es violen”, ha afegit.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/rajoy_a_mas_un_governant_no_pot_fer_el_que_vulgui_103568.php

1 comentari :

Anònim ha dit...

mira qui parla!!! tros de dropo fatxa, incult i obtús