dissabte, 4 d’octubre del 2014

‘Ara és l'hora’ comença la campanya del Sí-Sí

04/10/2014

DRET A DECIDIR

La Gigaenquesta arrenca amb força amb 8.000 voluntaris per escoltar una seixantena de municipis


Alèxia L. Ferret


La televisiva Karmele Marchante fent la gigaenquesta a Badalona



La campanya ‘Ara és l'hora’ ha obtingut un nou impuls amb la gran arrencada de la Gigaenquesta a 57 municipis del país. Uns 8.000 voluntaris estan escoltant els ciutadans per saber com volen que sigui el futur del país. És la primera jornada massiva de la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.


David Fernàndez, Irene Rigau, Josep Rull i Anna Simó, a Badalona


A Badalona han estat més de 2.300 persones les que han fet possible la Gigaenquesta. L’acte ha
arrencat a cinc punts, entre ells a la Plaça Pompeu Fabra, on hi han participat les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals; així com representants dels partits que ahir van refermar el seu compromís amb la consulta: Josep Rull (CDC), Anna Simó (ERC), Enric de Vilalta (ICV) i David Fernández (CUP) i Oriol Vila (UDC), entre d’altres.


Casals ha destacat que aquest era “un gran dia”, mentre Forcadell ha deixat clar que, malgrat els ensurts, el procés tirarà endavant amb unitat i fermesa, fins a votar i guanyar el 9N. “Visca Badalona i visca Catalunya lliure!”, ha exclamat al finalitzar.

600 voluntaris a Girona

A Girona prop de 600 voluntaris han participat en l’acte. L’actor gironí Pep Cruz ha estat l’encarregat de cloure la sessió, amb una intervenció en què ha encoratjat els voluntaris gironins i el conjunt de la societat catalana “a continuar endavant amb el procés amb la mateixa il·lusió i determinació que fins ara”.

També han fet breus parlaments Pere Macias (CDC), Roser  Urra (UDC), Pere Bosch (ERC) i Jordi Navarro (CUP), que han acudit a l’acte per mostrar el suport de les seves formacions polítiques a la campanya ‘Ara és l’hora’.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/_ara_es_l_hora_comenca_la_campanya_del_si-si_103567.php