dimarts, 9 de setembre del 2014

Sala-i-Martín pica el crostó a Martín Blanco

09/09/2014

INDEPENDÈNCIA

L’economista ha desmentit rotundament les declaracions del politòleg quan ha assegurat que Catalunya quedaria fora de la UE en cas de secessió


Alèxia L. Ferret


Xavier Sala-i-Martín i Nacho Martín Blanco


L’economista Xavier Sala-i-Martín ha picat el crostó al politòleg Nacho Martín Blanco durant la tertúlia del programa ‘El món a RAC1’. Sala-i-Martín ha replicat a Martín Blanco quan aquest ha assegurat que en cas d’independència, Catalunya quedaria automàticament fora de la UE. En escoltar aquestes declaracions, l’economista li ha etzibat “no saps el que dius”.

En aquest sentit, ambdós tertulians han entrat en una picabaralla deixant els altres dos convidats al marge de la conversa. Sala-i-Martín li ha demanat al politòleg que digués “quins tractats diuen que Catalunya quedaria fora de la UE?”, i ha afegit “estic al·lucinant amb el que està dient en Nacho”.


Per la seva banda, Martín Blanco també ha assegurat que si Catalunya deixa de formar part de la UE “seria tremendament perjudicial que volgués mantenir l’euro com a moneda”. Després d’aquestes afirmacions, l’economista també l’ha volgut replicar, i ha desmentit rotundament el que acabava de dir el periodista.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/sala-i-martin_pica_el_crosto_a_martin_blanco_102911.php