dimecres, 24 de setembre del 2014

Nous Catalans acusa Fernàndez Díaz d’intent d’intimidació

Dimecres, 24 de setembre de 2014 11:20 h

Angel Colom assegura que "el ministre Fernández Díaz estigmatitza tot un col•lectiu, fa racisme i s'hauria de retractar"










La Fundació Nous Catalans, en un comunicat de resposta a les paraules del ministre de l’Interior, asseguren que “Sí, som “culpables" de treballar per explicar a les persones immigrades el procés sobiranista i demanar​los que se’l sentin seu”, i assenyalen que ho fan amb totes les persones immigrades sigui quin sigui el seu origen i la seva religió. 

També denuncien que les declaracions del ministre són racistes i que en el cas que hi hagi islamistes radicals a Catalunya i el ministre ho sap, que actuï, i si no ho fa és culpable de negligència, i si no és veritat,  li reclamen que no intenti espantar la ciutadania. 

Per últim critiquen que un Ministre “surti en un mitjà de comunicació intentant intimidar-nos dient que “ens vig­ila". 

El comunicat anuncia que el grup parlamentari de Convergència i Unió al Senat, mitjançant el seu Por­taveu a la Comissió d’Interior, Jordi Cendra, presentarà una bateria de preguntes al Ministre de l’Interior per tal que s’expliqui. 

Volem respostes precises, no només per als catalans, també per tots els ciutadans demòcrates d’arreu de l’Estat i per a tots els ciutadans de religió musulmana arreu del món.