dijous, 25 de setembre del 2014

Mas-Colell deixa en evidència Joan Rosell

25/09/2014

El conseller li retreu els atacs a la Generalitat i que faci ara de "combatent", quan era un "mediador"


Nerea Rodríguez


El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell


El conseller d’Economia Andreu Mas-Colell va deixar ahir en evidència al president de la CEOE, Joan Rosell, qui va criticar en declaracions a ‘Onda Cero’ que la gestió econòmica que s'ha portat a terme a Catalunya els últims anys "no ha estat dolenta sinó que ha estat catastròfica", pel que va assenyala que "algú ha d'analitzar" i "algú ha de dir com ho han fet per fer-ho tan malament".

Durant una entrevista al programa ‘8 al dia’, Mas-Colell va lamentar que “sembla que Rosell ha perdut l’equanimitat” i va criticar que “és un comentari més propi d’un combatent que d’un mediador”. Alhora, va afegir: "Sempre he tingut Rosell per una persona intel·ligent i equànime i com que la intel·ligència no es perd, sé que ell sap que això no es basa en cap anàlisi seriós".


En aquesta mateixa línia, va afirmar que “la situació en que estem demana mediadors. Ell fins ara s’havia posicionat com a mediador, i és una llàstima perquè de combatents ja n’hi ha molts”.

A més, durant l’entrevista Mas-Colell va explicar que la Generalitat encara està en perill de “col·lapse fiscal”. Però el conseller va insistir que no farà més retallades i tampoc crearà nous impostos. A més, ha apuntat que no hi haurà ingressos per la venda de patrimoni: “Una opció que no tindrem l’any que ve és vendre’ns coses. Ja ens hem venut els edificis que podíem”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/mas-colell_deixa_en_evidencia_joan_rosell_103324.php