dijous, 25 de setembre del 2014

Tejedor (ICV) es nega a fer un ple per donar suport a la consulta

25/09/2014

CONSULTA

L’ANC i Òmnium consideren el fet “incoherent” i insten l’alcalde a convocar el ple extraordinari amb caràcter d’urgència

 

Nerea Rodríguez


Lluís Tejedor


L’alcalde d’El Prat de Llobregat, l’ecosocialista Lluís Tejedor, es nega a celebrar un ple extraordinari a l’Ajuntament per donar suport a llei de consultes i el 9N, segons han denunciat en una nota de premsa l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural d’El Prat.

Totes dues entitats han lamentat aquesta negativa, i han instat a ICV -que governa amb el PSC el consistori- a convocar-lo “de manera urgent” i “en defensa dels drets democràtics de la ciutadania pratenca”.


A més, tant l’ANC com Òmnium consideren “incoherent” la negativa de Tejedor després que ICV hagi donat suport a la decisió de la data i la pregunta, així com va votar a favor la Llei de consultes al Parlament divendres passat. A més, els ecosocialistes s’han adherit a la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat i al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/tejedor_icv_es_nega_a_fer_un_ple_per_donar_suport_a_la_consulta_103322.php

1 comentari :

Jordi Tore. ha dit...

Poder la pregunta seria ,"acceptes la corrupció SÏ o SÏ"?.
Aquests no els importa Catalunya sino que continui tot com fins ara, robant, estafant, retallant,acovardint i reprimint. No ens representen!