dilluns, 8 de setembre del 2014

La diplomàcia espanyola ven un 11-S violent

Dilluns, 8 de setembre de 2014 05:00 h

L’ambaixada d’EUA enganyada per Espanya alerta de possibles conflictes durant la “V” de la Diada 






El portaveu de l’Ambaixada dels EUA a Madrid, Rian Harris, hauria aconsellat  prudència als ciutadans estatunidencs  en les proximitats de les àrees de concentració de la “V “de la Diada, perquè segons Harris, tot i que no s’espera cap tipus de violència, poden “sorgir conflictes”. 

En aquest sentit, segons informa EFE, el Consolat dels EUA a Barcelona aconsella evitar les “marxes de la Diada”, davant la possibilitat que es puguin registrar “disturbis”. 

Els catalans assistents a les grans manifestacions i a la Via Catalana han demostrat sobradament un civisme exemplar, per això costa d’entendre la recomanació del Consolat, a no ser que el seu comunicat respongui a la intoxicació de la diplomàcia espanyola en el seu afany de criminalitzar el moviment independentista. 


La desesperació de l’Estat a mesura que s’acosta la Diada i el 9-N és ben palesa, els mitjans de la caverna ja han intentat criminalitzar els trabucaires de Cardedeu  per una falsa denuncia d’un regidor del PP, i vincular l’ANC i Òmnium a ETA, Ciudadanos va amenaçar amb la #viaUlster i la guerra bruta de l’estat contra el procés s’ha intensificat. 

En aquest sentit, generar qualssevol conflicte els seria rentable, ara s’ho juguen tot. Sigui com sigui, cal recordar la recomanació de l’ANC de defugir les provocacions i respondre amb tranquil·litat qualssevol provocació.