diumenge, 14 de setembre del 2014

Homs "M'agradaria que a La Moncloa deixessin de fer de Mortadelo i Filemón”

Dissabte, 13 de setembre de 2014 23:40 h

El conseller s'ha mostrat "sorprès" pels SMS sobre la cuina del cas Pujol per part de del cap de Ganivet de Rajoy, Jorge Moragas, que han sortit a la premsa i ha dit que el fet és “desconcertant”







Caldria una “reflexió”, perquè el raonable en un país normal i corrent seria prendre mesures", hadit Homs sobre el cas dels SMS aquest dissabte durant la visita a la 32a edició de la Setmana del Llibre en català. El conseller també ha considerat "inquietant" que el govern espanyol respongui a la V de la Diada amb "una interpretació esbiaixada de la llei" perquè  "És l’obligació d'un governant estar al cas i atendre allò que s'expressa de manera democràtica, pacífica i massiva". 

Pel que fa a l’amenaça del Fiscal general de l’estat , Eduardo Torres-Dulce, que va brandar el codi penal contra el president Mas si  tira endavant la consulta malgrat la decisió en contra del TC, Homs  ha lamentat que "s'amenaci amb el codi penal a qui vol votar.


"Si ara resulta que el fet de voler votar és motiu d'aplicació del codi penal, on som?", s’ha demanat Homs. "Això no és propi d'un context democràtic" perquè "el codi penal té tot el sentit del món per ser aplicat a qui vulnera la convivència, les lleis però a qui vol votar? Vostè creu que és raonable que qui vol votar se l'amenaci amb el codi penal? És propi d'altres circumstàncies", ha conclòs.