divendres, 26 de setembre del 2014

El govern espanyol, contra l’ANC

26/09/2014

ESPANYOLISME

L’Agència Tributària espanyola demana informació per obrir una inspecció fiscal


Bernat Vilaró



La històrica "V" de la Diada


El govern espanyol llença una ofensiva contra l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). L'Agència Tributària de l'Estat demanarà a l'entitat que presideix Carme Forcadell tota la informació fiscal dels anys 2011, 2012, 2013 i 2014, segons ha informat avui Catalunya Ràdio.

L'ofensiva espanyolista arriba un dia abans que el president de la Generalitat, Artur Mas, convoqui la consulta del 9-N, i dues setmanes després de la gran manifestació de l'Onze de Setembre, on gairebé dos milions de persones van formar la 'V de la Diada' a Barcelona, convocats precisament per l'ANC i Òmnium Cultural.

"Absoluta tranquilitat"


L'ANC ha dit avui a Catalunya Ràdio que la notificació que han rebut no els ha agafat pas per sorpresa, sobretot a causa de la campanya informativa de desprestigi dels mitjans espanyolistes. De fet, l''Abc' ja deia a principis de setembre que en la comptabilitat de l'entitat de l'any passat hi havia un milió i mig d'euros sense justificar.

L'Assemblea afirma, en un comunicat enviat avui al migdia, que "la notificació s'esperava després de les notícies aparegudes els dies previs a l'11 de setembre, precisament amb l'objectiu de generar dubtes sobre la seva situació comptable i financera i instar a aquesta inspecció fiscal per part de l'Agència Tributària. Evidentment, l'ANC lliurarà tota la informació requerida amb l'absoluta tranquil·litat de tenir uns comptes clars i transparents, comptablement i fiscalment".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/el_govern_espanyol_contra_l_anc_103359.php