dimarts, 5 d’agost del 2014

#ManosSucias #spanishcorrupció contra el procés català

Dimarts, 5 d'agost de 2014 05:00 h

El sindicat ultradretà sota l’auspici de les clavegueres de l’estat passen el plateret per recollir els 6.000.-€ que li demana el jutjat per querellar-se contra el president Pujol









El sindicat ultradretà Manos Limpias ha confirmat a l'ACN que aquest dimarts farà una crida al seu web per recollir donacions econòmiques voluntàries per sufragar els 6.000 euros que el jutjat d'instrucció 31 de Barcelona li demana per querellar-se contra l'expresident Jordi Pujol.

Així, Manos Limpias farà públic un número de compte bancari on els ciutadans o socis del sindicat que ho desitgin podran fer les seves aportacions durant els propers dies.

L'organització ha explicat que té previst recollir els 6.000 euros en poc temps i per això creu que ja podrà presentar la querella formalment i fer l'ingrés de la fiança el proper dia 13 d'agost, dos dies abans del límit decretat pel jutjat.



 Un sindicat en mans de les clavegueres de l’estat ens alliçonant contra la corrupció


Aquesta campanya de recollida de fons econòmics ha estat anunciada per Manos Limpias després que la titular del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona que va admetre a tràmit la denúncia contra l'expresident de la Generalitat i la seva dona, Marta Ferrusola, hagi acordat demanar una fiança de 6.000 euros al sindicat ultradretà i la necessitat que presenti una querella per a personar-se en la causa.

A més, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la jutgessa també ha acordat que es notifiqui expressament a Pujol i a la seva dona la incoació de la denúncia per tal que es puguin defensar.


http://www.directe.cat/noticia/361970/manossucias-spanishcorrupcio-contra-el-proces-catala