diumenge, 3 d’agost del 2014

Espanya dilapida 800M€ en un crèdit extraordinari per armament

Dissabte, 2 d'agost de 2014 13:55 h

#COSESDELBOE 


El BOE publica avui un crèdit extraordinari per valor de 883.655.368,60 euros més un suplement de 30.560.000 euros per a la “modernització de l’Exèrcit Espanyol”




Una vegada més l’Estat Espanyol desembutxaca una quantitat ingent de diners per l’Exèrcit, aquest cop en virtut d’un “crèdit extraordinari” que s’ha concedit sense fer soroll, i s’ha descobert avui a través de la seva publicació al BOE.

 La xifra astronòmica de 883.655.368,60  es dedica al pagament d’armament, al BOE s’hi detallen avions, helicòpters i vehicles militars, i fins i tot míssils.

 Però això no és tot, el crèdit té un “suplement” per valor de 30.560.000 euros en concepte de dietes, subministraments, transports, material d’oficina i altres genèrics 


La mà foradada de l'Exèrcit espanyol

La fuita del Ministeri de Defensa -i amb ell l’Exèrcit- és una de les més recurrents en la llista de despeses del país de la pandereta. El hastag #CosesdelBOE, que va crear el diputat Pere Aragonès, recull tot sovint les enormes i d’allò més estrafolàries despeses de les forces de seguretat diverses de l’Estat Espanyol en banderes, gavardines, tendes de campanya, gimnasos, paper de vàter i altres curiositats. Milers i milions d’euros s’hi escolen mentre Rajoy i el seu Govern escanyen els governs autonòmics, locals i la mateixa població.