diumenge, 3 d’agost del 2014

Susana Díaz, talibana contra la corrupció dels altres

Diumenge, 3 d'agost de 2014 05:00 h

S’oblida dels ERO i dels cursos de formació que esquitxen al govern del PSOE andalús i considera que el cas Pujol demostra les fal•làcies “d’alguns” que volen trencar la unitat d’Espanya


La presidenta de la Junta de Andalusia, Susana Díaz,  s’oblida de la corrupció a Andalusia i diu que li fa ràbia que a Espanya cada dia “haguem de llevar-nos amb un cas de corrupció” en relació a la confessió de Pujol. La presidenta andalusa defensa que l’expresident Pujol ha de donar explicacions perquè “ els ciutadans no es mereixen això”, mentre calla sobre la major corrupció de la història d’Espanya que té el focus a Andalusia i afecta de ple el seu partit. En declaracions a Europa Press ha manifesta que tem que Mas i Rajoy hagin pactat acords bilateral que afectin a tota Espanya i  ha assegurat que la reforma de la Constitució "no pot ser per donar un encaix a Catalunya”. 





El PSC amb el cul a l’aire

Díaz ha defensat que la reforma de la Constitució "no pot ser per donar-li encaix a Catalunya", sinó que ha d'anar orientada a "blindar els drets i llibertats de tots els ciutadans visquin on visquin, l'encaix de tots els pobles d'Espanya i això es fa garantint la igualtat i respectant la diversitat ", i  ha subratllat que el nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, "ha manifestat amb claredat la seva defensa de la unitat d'Espanya i el full de ruta que tenim els socialistes, el document de Granada, que passa per reformar la nostra Constitució en un sentit ampli per blindar drets i llibertats i garantir un país atractiu on la gent vulgui viure i no vulgui marxar, però sembla que aquesta no és el full de ruta del president del Govern ".

Díaz s’esforça per que els catalans diguin adéu Espanya


"La consulta és il.legal i en aquest país no es pot actuar fora de l'Estat de Dret. Mas ha d'entendre que quan s'està en el precipici no pot seguir caminant perquè ja sabem el que hi ha després del precipici", ha recalcat.


http://directe.cat/361796