dissabte, 16 d’agost del 2014

Els Estopa aniran a la V

16/08/2014

DRET A DECIDIR

Ho han anunciat a través del seu compte de Twitter, després que un altre compte hagi manipulat una fotografia dient que no hi assistirien

 

Alèxia L. Ferret



Estopa



Els germans d’Estopa aniran a la V de la Diada de l’11-S. Així ho han anunciat a través del seu compte oficial de Twitter a les 6:18 d’aquest matí, en resposta a un muntatge fotogràfic que ha difós un compte de Twitter en què apareixen els de Cornellà amb una samarreta que posa "Jo no aniré a la V".

"Ke mierda nos han hecho?? Ke no anirem a dónde??? Jaja, pues ahora sí que vamos! Pa joder!! Jaja... manipulaciones baratas no!", aquesta ha estat la seva piulada reivindicativa. La foto que han manipulat és d’un acte de la presentació d'un producte de Microsoft on van actuar.


Però, aquesta no és la primera vegada que els Estopa pateixen una manipulació d’aquest tipus. Per la manifestació del 12 d'octubre es va difondre un vídeo on es reclamava l’assistència de la gent en contra de la independència. En aquest vídeo hi apareixien els d’Estopa, Pau Gasol, Andrés Iniesta, entre d’altres. Però, ells no havien estat consultats en cap moment sobre el tema.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/els_estopa_aniran_a_la_v_102431.php