divendres, 29 d’agost del 2014

El Sindicat de Policies de Catalunya amenaça en boicotejar la consulta

Divendres, 29 d'agost de 2014 12:10 h

 

David José adverteix que si el TC decreta que la consulta és il•legal els Mossos no compliran una ordre il•legal el 9-N










El secretari general del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), David José, ha advertit aquest dijous en declaracions a Servimedia recollides per Libertad Digital, que  els Mossos no compliran una ordre il·legal en relació a la consulta del 9-N. 

Miguel ha assegurat que en cas que s’arribi a fer la consulta prohibida pel Tribunal Constitucional (TC), la policia catalana actuarà “conforme a la legalitat”. 

"Una ordre donada contra la llei és il·legal”, sentència José i subratlla que els Mossos d'Esquadra, són un cos de seguretat i si el TC decreta que la consulta és il·legal, els Mossos només actuaran d’acord amb el dictamen de la justícia.


El secretari general d'aquest sindicat de Mossos i Policies locals reconeix no obstant que els agents són persones i tenen les seves conviccions polítiques i socials, però això, insisteix, no els eximeix en cap cas de complir la llei.  




1 comentari :

Anònim ha dit...

el mossos faran lo que els seus comandaments superiors els ordenin,però la gran pregunta es quinas seràn les ordres i que les donarà, scolanus