divendres, 29 d’agost del 2014

Calçada: "Celebrem que després de 300 anys encara som ben vius"

29/08/2014

DIADA

El comissari del Tricentenari assegura que "no hi ha motius per sentir-se exclòs de la Diada"


 Bernat Vilaró



Miquel Calçada, a Catalunya Ràdio


El comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, ha dit avui que l'Onze de Setembre "no celebrem cap derrota, celebrem que després de 300 anys encara som ben vius i ens reconeixem com un sol poble", en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Calçada ha aprofitat per fer "una crida" a tothom i al portaveu del PPC, Enric Millo (que minuts abans havia assegurat a la mateixa emissora que CiU i ERC "han convertit l'Onze de Setembre en un acte purament independentista"), que s’acostin "a les activitats que farem durant la Diada". "No és una Diada que s’hagi radicalitzat", ha defensat el comissari.


Sobre la polèmica amb l'ofrena floral al Fossar de les Moreres del dia 10, que alguns sectors espanyolistes han criticat, Calçada ha recordat que "de fet el govern continuarà fent la tradicional ofrena floral a Rafel Casanova el dia 11. El canvi és que el dia 10 es farà l’altra ofrena, al Fossar".

"Tinc la sensació que es mira d’aprofitar qualsevol escletxa i petita anècdota per encendre els ànims. Voldria deixar ben clar que en les activitats que hem dut a terme fins ara durant la commemoració del Tricentenari teníem clar que havien de ser inclusives i les hem dissenyat pensant en tota la societat catalana", ha afegit.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/calcada_celebrem_que_despres_de_300_anys_encara_som_ben_vius_102682.php