dijous, 10 de juliol del 2014

La prèvia del 9N amb Obama, Merkel, Cameron & cia. (video)

Dijous, 10 de juliol de 2014 19:10 h

Durant els mesos d’estiu l’ANC desplegarà 10 murals amb la imatge dels dirigents més importants del planeta per tal d’explicar el procés català al món


Durant cada cap de setmana d’estiu, l'Assemblea Nacional Catalana desplegarà un gran mural interpel·lant a un líder polític clau pel reconeixement internacional de la causa catalana. La campanya té l’objectiu d'aconseguir ressò mundial i informar que els catalans votarem el 9N. El primer mural estarà dirigit al President dels Estats Units, Barack Obama i es desplegarà a Badalona el pròxim 12 de juliol. El seguiran altres noms com Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cammeron a qui se’ls enviarà un missatge de democràcia i llibertat.





Com ja es va fer l’any passat amb els assajos de  la Via Catalana, durant l’estiu es duran a terme múltiples mobilitzacions en forma de “V” per tot el territori amb la finalitat de dinamitzar els mesos previs a l’Onze de Setembre i al 9N. 

“El 2014 és l’any decisiu en el nostre camí cap a la independència. Per això enguany la data més important no és l’Onze de Setembre, sinó el 9N: el dia que votarem i decidirem la nostra llibertat”. Així mateix també s’encartellarà tot el territori per tal que arreu del país es visualitzi que Estem preparats per a assolir el repte que ens hem plantejat
Amb motiu de la presentació de la campanya d’actes d’aquest estiu, l’ANC també ha fet públic un nou vídeo promocional en què apareixen diverses imatges amb formes i figures que conformen una V.







http://www.directe.cat/noticia/357988/la-previa-del-9n-amb-obama-merkel-cameron-cia