dimecres, 11 de juny del 2014

Mas al PP: “La llavor de la ruptura l'han sembrada vostès”

El president de la Generalitat respon a les crítiques de Camacho per abstenir-se en la llei d'abdicació al Congrés

“Per què hem de tornar a fer un acte de confiança a cegues si resulta que l'experiència que tenim els darrers 35 anys és la que és?”, s'ha preguntat


11/06/14 12:52 - barcelona -


El president de la Generalitat, Artur Mas, al Parlament Foto: ACN.
 

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dimecres que és el PP qui ha sembrat “la llavor de la ruptura” entre Catalunya i la resta d'Espanya.

Ho ha dit a la sessió de control al Govern al Parlament en resposta a la diputada del PP Alícia Sánchez-Camacho, que ha carregat contra CiU per l'“error” històric que segons la seva opinió suposa que CiU s'abstingui en l'aprovació de la llei d'abdicació de Joan Carles I.

Segons Mas, el PP va sembrar la ruptura
a començament del 2006, quan els populars van començar a recollir firmes a tot Espanya contra la proposta d'Estatut amb l'objectiu d'enfonsar José Luis Rodríguez Zapatero.

“Per què hem de tornar a fer un acte de confiança a cegues si resulta que l'experiència que tenim els darrers 35 anys és la que és? Una abstenció és un vot absolutament respectuós. O és que estem obligats per llei a votar que sí?”, ha preguntat Mas durant la sessió de control davant dels retrets del PP.

Darrera actualització ( Dimecres, 11 de juny del 2014 12:53 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/750958-mas-al-pp-la-llavor-de-la-ruptura-lhan-sembrada-vostes.html