dimecres, 4 de juny del 2014

Junqueras. “Els ciutadans del segle XXI volem decidir... i decidirem el #9N. #ajudem-nos-hi”.

Dimecres, 4 de juny de 2014 09:35 h

El líder d’ERC repassa l’actualitat amb set piulades contundents carregant contra Rubalcaba i la tercera via






El president d’ERC, Oriol Junqueras, es va referir ahir a l’abdicació del rei amb un símil hortícola: “Avui, hem canviat pesoleres velles per tomaqueres. Són tardanes, però faran la millor collita. Ja ens entenem...” i alertava en una alta piulada que “Ens intentaran comprar amb una oferta que mai compliran. Però hi ha gent que té tanta pressa per vendre'ns que es regala abans de l'oferta”. 

Sobre la votació de la llei de successió de la corona, Junqueras recorda que “Els polítics de fa 40 anys votaran com van fer aleshores” i posa en evidència el paper del PSOE i Rubalcaba afirmant que “Ens
imposen un rei, malgrat dir que tenen "hondas raices republicanas. Almenys en aquest cas, està clar que "pels seus fruits els coneixem"”. I conclou que “Els ciutadans del segle XXI volem decidir... i decidirem el #9N. #ajudem-nos-hi”.

Pel que fa a la tercera via, Junqueras ha apuntat que “La 3a via consisteix a dir sempre que SI al PP i sempre que NO a la voluntat democràtica dels ciutadans de Catalunya. Igual que el PP.”, i ha respost a Rajoy, que ahir va assegurar que els patrocinadors de la tercera via i la reforma constitucional no li han sabut explicar en què consisteix que “El senyor Rajoy diu que els de la 3a via no li han explicat què és la 3a via. Algú sap a que s'han dedicat, doncs, els últims 40 anys?”