dimecres, 25 de juny del 2014

Fernández Díaz amenaça la Catalunya independent amb terrorisme i crim organitzat

Dimarts, 24 de juny de 2014 20:15 h

El ministre de l’interior supera als seus correligionaris i ens amenaça amb el joc brut de l’estat contra el dret a decidir dels catalans


Madrid (ACN).- El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat aquest dimarts que la independència comportaria a Catalunya la pèrdua de molts dels seus privilegis a nivell internacional. "Quedaria en un limb polític, jurídic i fora dels tractats de la UE, de l'OTAN i sense el paraigües protector de les agències i dels serveis que garanteixen la seguretat en un món global com el d'avui", ha subratllat Fernández Díaz, tot afegint que en aquest context "seria terreny adobat per al terrorisme i per al crim organitzat en les seves diferents manifestacions". 






A manca d’arguments, amenaces de tot un ministre de l’interior

El ministre de l'Interior ha fet aquestes manifestacions en el marc d'un dinar informatiu organitzat pel fòrum ABC on ha considerat que les amenaces cada cop són "més globals i no entenen de fronteres". A tot això, ha volgut matisar que "parlo de Catalunya com podria fer-ho de qualsevol altre territori que es trobés o aspirés a un estatus com el que pretenen aquestes persones per a Catalunya". "No es pot viure sense aquest paraigües protector en un món globalitzat", ha conclòs. 

Espanya no sap com aturar el dret a decidir dels catalans



Malgrat tot, Jorge Fernández Díaz ha considerat que parlar d'una possible Catalunya independent no té "massa lògica" perquè, segons ell, "seguirà sent el que ha estat sempre, Espanya". "No és que pertanyi a Espanya no, és que Catalunya és sòcia fundadora d'Espanya a través de la corona d'Aragó", ha puntualitzat. "Per tant Catalunya ha estat Espanya, és Espanya i seguirà sent Espanya tot i que no agradi a alguns ", ha conclòs.


http://directe.cat/355572