dijous, 12 de juny del 2014

Els empresaris a Felip VI: "Has de reunir Rajoy i Mas perquè parlin"

12/06/2014

REFERENDUM

Alguns d'ells són el president de Planeta, José Manuel Lara, el de Banc Sabadell, Josep Oliu, o el de CaixaBank, Isidre Fainé, segons el Confidencial Digital 


Alèxia L. Ferret



El príncep Felip. Foto. EFE
Alts directius han aprofitat viatges, com l'últim que va realitzar el príncep Felip a El Salvador, i també actes públics, per fer-li arribar diversos missatges sobre la delicada situació que travessa Catalunya i sol·licitar que faci alguna cosa. Volen aconseguir que Rajoy i Mas s'asseguin a parlar durant aquest estiu, perquè consideren que “el temps s'acaba a Catalunya”, segons publica el Confidencial Digital.


Els empresaris han decidit realitzar aquests acostaments al nou rei, amb la màxima discreció, en actes privats escenificats en les últimes setmanes. Li han demanat, en concret, que arregli el problema català. I no han dubtat a traslladar-li, durant aquestes converses privades, la inquietud per la mala relació que existeix entre Govern i Generalitat al voltant de la consulta prevista per al pròxim 9 de novembre.

S'atribueixen gestions concretes davant el futur Felip VI al president de Planeta, José Manuel Lara, i també a Josep Oliu (Banc Sabadell), Isidre Fainé (Caixabank), Juan Miguel Villar Mir (OHL) i Juan Rosell (CEOE). Els empresaris consideren que la nova etapa a la Corona ha d'obrir-se amb un desbloqueix d'aquest problema. Asseguren que Joan Carles I ja ha realitzat algun moviment sobre aquest tema abans de la seva abdicació, però ara “aquesta ha de ser la primera gran gestió del regnat de Felip VI”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/els_empresaris_a_felip_vi_has_de_reunir_rajoy_i_artur_mas_perque_parlin_101223.php#comments


1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Alguns d'ells són el president de Planeta, José Manuel Lara, el de Banc Sabadell, Josep Oliu, o el de CaixaBank, Isidre Fainé, segons el Confidencial Digital .

" Es que aquests empresaris són del seu bàndol s'ha de reunir amb aquests i els que son a favor de la Independència . Si es reuneix només amb aquests es com fer una reunió amb si mateix "