dimecres, 11 de juny del 2014

El pare de Messi relaciona les acusacions contra el seu fill amb la independència de Catalunya

Dimecres  11.06.2014  09:08

La guàrdia civil investiga el suposat frau fiscal en partits benèfics de la fundació del jugador

 

 


Leo Messi i el seu pare Jorge Messi



El diari El País ha revelat que la guàrdia civil investigava el suposat emblanquiment de capital i frau fiscal en uns partits amistosos organitzats per la fundació de Leo Messi. Arran d'aquestes noves informacions, el pare del jugador argentí del Barça, Jorge Messi, ha criticat la premsa espanyola. 'Jo ja hi veig fantasmes, en tot això. És molt estrany que surtin ara i adés, com per cridar l'atenció', deia en una entrevista a l'emissora argentina Radio la Red. I insinuava que tot plegat també podia tenir a veure amb el procés d'independència de Catalunya.

'Qui crea tot aquest conflicte és la premsa de Madrid. No vull dir que hi hagi una confabulació, però
em crida l'atenció. A més, el fet que Catalunya es vulgui independitzar és un problema polític…', va dir. I encara va afegir: 'No tinc cap inconvenient que s'investigui tot, ho tenim tot documentat.

 La nostra fundació ajuda moltes institucions. Hi ha una empresa que organitza els partits i aparentment investiguen Guillermo Marín per emblanquiment de diners. En Leo i jo només som testimonis, però la premsa intenta esquitxar-nos. Si no és El País és El Mundo, un diari molt de dretes.'


http://www.vilaweb.cat/noticia/4197135/20140611/pare-messi-relaciona-acusacions-fill-independencia-catalunya.html