dimarts, 6 de maig del 2014

Sala-i-Martín: "La meva teoria és que la dona que va agredir Navarro és la seva amant"

06/05/2014

REFERENDUM

"Si els catalans no podem votar és perquè ni al PP ni al PSOE els dóna la gana", etziba l’economista


Mar Sabé



El professor d'Economia, Xavier Sala i Martín, als estudis de RAC1


El professor de la Universitat de Columbia Xavier Sala-i-Martín ha sentenciat avui: "La meva teoria és que la dona que va agredir el Primer Secretari del PSC, Pere Navarro, és la seva amant". L’economista ha criticat que avui en dia “qualsevol tipus de violència, sense cap prova, immediatament és per culpa del procés”. “La dona va dir-li, quan li va clavar la plantofada: ‘Tu ja saps perquè te la foto!’. Ell diu que és per culpa de Catalunya, jo li dic que és la seva amant. Fins que aquesta dona no parli tant bona és una teoria com l’altra”, ha etzibat a la tertúlia d’El Món a RAC1.

L’economista ha considerat que l’estratègia del PP davant del procés català va ser: “Primer,
riure-se’n; després, fer prediccions de catàstrofes mil·lenàries, i ara sembla que volen dir que no podem votar perquè som una colla de violents”. “És per això que immediatament ara qualsevol tipus de violència és per culpa del procés”, ha reblat, i la resta de tertulians li han donat la raó. L’exdirector de La Vanguardia, José Antich, ha recordat que ell ja fa temps va preveure aquesta estratègia i que “cada dia anirà a més”.

Sala-i-Martín ha respost a les paraules de Mariano Rajoy d’aquest matí a la SER afirmant que “si els catalans no podem votar és perquè ni al PP ni al PSOE els dóna la gana”. “El fet que la Constitució ho prohibeix és una excusa barata i incongruent amb el seu propi discurs, és una deducció lògica de les seves pròpies paraules”, fent referència a que Rajoy ha afirmat en aquesta entrevista que amb una simple trucada de Zapatero es va fer un canvi constitucional.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/sala-i-martin_la_meva_teoria_es_que_la_dona_que_va_agredir_navarro_es_la_seva_amant_100458.php