dimarts, 6 de maig del 2014

ANC: Arguments contra la confrontació

06/05/2014

REFERENDUM

Ponsatí, Cardona, Espasa i Folch, entre d’altres, potencien amb l’Assemblea la campanya ‘Estem preparats’, destinada a convèncer als indecisos


Mar Sabé




Campanya 'Estem preparats' de l'ANC



"Arguments davant del discurs que el procés sobiranista genera confrontació, aquesta és la nostra voluntat per convèncer a aquells que estan indecisos. No ens trobareu responent als estirabots", que provenen de les forces polítiques espanyoles i catalanes contràries al procés sobiranista, explica Joan Serra, membre de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a El Singular.

L’ANC presenta avui una nova campanya, ‘Estem Preparats’, que l’emmarca dins del projecte ‘El
País de Tots’, i que té com a principal objectiu convèncer als indecisos, “arribar al màxim de gent possible per aportar-li arguments sòlids que demostren que la independència és l’oportunitat de fer un país millor”. “I també demostrar que el procés català no és en cap cas excloent, sinó que hi cap tothom, i que si hi entres ningú et demana com et sents ni quin idioma parles”, explica Serra.

Per aquesta campanya, l’ANC ha anat a buscar “no tant figures públiques molt conegudes, sinó persones que representen una mostra del talent que hi ha al nostre país i que amb el seu exemple demostren que no només es pot tirar endavant, sinó que es pot construir una cosa millor amb la independència”.

I aquest talent l’aporten: Clara Ponsatí, Doctora en Economia per la Universitat de Minnesota; Marta Espasa, Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials i professora d'Hisenda Pública a la UB; Cristina Sànchez, Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia i professora titular a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG; Pere Joan Cardona, investigador biomèdic i coinventor de la vacuna RUTI de la tuberculosi; Manel Esteller, Director del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL); Ramon Folch, Doctor en Biologia i exsecretari general del Comitè Espanyol del Programa MaB/UNESCO; i Imma Tubella, Catedràtica de Comunicació per la UOC i doctora en Ciències Socials.

A partir d’aquesta campanya, que es distribuirà tant en castellà com en català, cada secció territorial de l’ANC l’adaptarà i agafarà el que més li convingui en relació a la seva realitat social, explica Serra, i potser més endavant es farà algun acte més general, tot i que encara està per decidir.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/arguments_contra_la_confrontacio_100461.php