divendres, 2 de maig del 2014

Lara i Marhuenda declaren la guerra a Catalunya

Divendres, 2 de maig de 2014 11:35 h

Segons el diari Catalunya viu una “escalada de tensió” i les 24 últimes hores s’han produït “noves ofensives violentes” en forma “d’atacs” a les seus del PP i PSC.


El diari La Razón, propietat de José Manuel Lara, dirigit per Paco Mahuenda, mostra una obsessió malaltissa per fer creure que Catalunya és un polvorí a punt d’esclatar a causa del procés sobiranista. Si la portada és un còctel explosiu per si mateixa, la notícia que fa referència a la suposada pujada de tensió social sembla redactada per un corresponsal de guerra. 

“Les últimes 24 hores han estat testimoni de noves ofensives violentes, en aquest cas no en forma
d’agressions personals, com la que va patir Pere Navarro, sinó mitjançant atacs a seus del PSC i el PP”, assegura la notícia que afegeix que “La tensió social no només nia de forma sigil·losa a Catalunya, sinó que també es produeixen esclats”. La pregunta és: s’està abonant el terrenys per a l’actuació de les clavegueres de l’estat.






Abonar el full de ruta d'Aznar i l’anomenada #viaUlstrer


La Razón en aquests moments és el diari oficiós del Govern espanyol i Paco Marhuenda és la figura imprescindible en tots els debats dels mitjans propietat de José Manuel Lara, propietari d’Atresmedia, -La Sexta, Antena3, Onda cero, nitro, nova-. El diari i el seu director actua de prescriptor de molts digitals que configuren una plataforma d’informació amb un punt d’acord indiscutible: defensar la unitat d’Espanya. En aquest sentit, cal entendre moltes de les portades del diari, que lluny de respondre al hàbits excèntrics d’un director de dretes i unionista, formen part d’una estratègia. 


Per això, i tenint  en compte que l’unionisme està desesperat per aturar un procés imparable, es busca mostrar que a Catalunya impera la crispació i la tensió social i de passada es prepara el camí per quan es produeixi un incident que estan esperant amb candeletes, de fet Aznar ja va deixar clar el full de ruta i Ciutadans el va reblar amb la via Ulster.


http://directe.cat/347597