divendres, 2 de maig del 2014

Els catalans tots sota terra, mateu els catalans!

Divendres, 2 de maig de 2014 13:10 h

Enaltir el franquisme, insultar i cridar a matar catalans a les xarxes socials és gratis


La Guàrdia Civil i l’Audiència Nacional espanyola tenen un doble raser alhora de dur a terme operacions –que paguem tots-, contra els enaltiments i els insults. Fa una setmana la Guàrdia Civil va llençar una operació coordinada per un jutge de l’Audiència Nacional en la que es va detenir 20 persones acusades d'un delicte d'enaltiment del terrorisme i humiliació a les víctimes d’ETA a les xarxes socials, pel que podrien arribar a ser condemnats a dos anys de presó. Mentre a la xarxa trobem manifestacions d’odi contra els catalans, crides a matar catalans acompanyats de clams d’enaltiment al  franquisme que des de fa mesos campen lliurement sense fre. 





En aquest sentit, el perfil d’@Andres_Ramos_ S, és un exemple d’impunitat. El piulador deixa clar en el seu perfil que vol veure els cataklans morts:  “Viva Franco!!! Cada dia se mueren catalanes i és motivo de felicidad, #quesemueranlosputoscatalanes”. 

També és autor entre altres de: “catalanes sois basura no mereces ni la existencia
#putoscatalanesmorid”, o “Apoyo la gran idea del dios Franco, HAY QUE FUSILAR A LOS PUTOS CATALANES, LOS CATALANES TODOS BAJO TIERRA, MATAR A LOS CATALANES.”. Caldrà la verge de Montserrat s’aparegui al ministre Fernández Díaz per tal que la Guàrdia Civil actuï?.






http://directe.cat/347607