divendres, 2 de maig del 2014

Un dels ultres de Blanquerna condemnat per estafar una àvia

Divendres, 2 de maig de 2014 05:00 h

El líder de Falange que va assaltar Blanquerna la passada Diada va ser condemnat per apropiar-se de la vivenda d’una anciana el 2005. Els ultres clamen gloria eterna per aquest “heroi”.


El líder de la Falange, Manuel Andrino, va ser proclamat cap nacional de la Falange l'octubre de 2006, poc després que el Tribunal Suprem confirmés la condemna d’un any de presó per estafar una àvia que patia "un deteriorament cognitiu ", segons informa la SER. 

Andrino ara  s'enfronta a una petició de 15 anys i nou mesos de presó per part de CiU per l'atac a la
seu de la Generalitat a Madrid la passada Diada; està acusat de diversos delictes d'atemptat contra l'autoritat, desordres públics, danys i amenaces. La plataforma  Espanya en Marcha clamava aquest dijous a Madrid  "Gloria eterna als herois de Blanquerna".



M.Andrino


L'Audiència Provincial de Madrid va declarar Andrino culpable d'un delicte d'estafa després que enganyés una anciana de 71 anys per tal què li traspassés casa seva. La dona tenia previst deixar la casa  en herència al falangista en agraïment al treball i les cures que el pare de Andrino havia realitzava per a ella, però Andrino va enganyar la dona i va aconseguir tenir la casa en titularitat abans que l’anciana traspasses i així assegurar-se la propietat en cas que la dona canviés d’opinió. L'anciana va portar el cas davant la justícia i va aconseguir tornar a ser propietària de l'immoble.