divendres, 2 de maig del 2014

Ramon Tremosa - La DUI al programa electoral

Daguer | divendres, 2 de maig de 2014 | 12:36h
 DUI al programa electoral


Tremosa ha reconegut a l'ACN-Vilaweb que una declaració unilateral d'independència 'costa més d'acceptar per part de la comunitat internacional' que un referèndum, i per això ha subratllat que serà necessari que primer passi per les urnes i que els partits la portin en els seus programes electorals. 'Una declaració unilateral és un mandat prou important perquè només pugui ser exercit si ha anat als programes electorals que han resultat guanyadors en unes eleccions', ha argumentat.

Situar-ho en el programa electoral, ha indicat Tremosa, servirà per a poder

'comptabilitzar clarament' el nombre de diputats partidaris de declarar unilateralment la independència. Sigui com sigui, ha previst que al Parlament de Catalunya sí que hi hauria una majoria per fer una declaració unilateral d'independència.

CDC i Tremosa han allargat la mà als militants il.lusionats que en un moment o altre han votat Solidaritat Catalana per la Independència. Observeu el logo que sosté i la incorporació de la DUI sense recansa. Intel.ligent i aglutinador. I un pas més per apartar l'incòmode Duran-Unió.

Llegiu també Què passa amb la DUI? 


 

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

"CDC i Tremosa han allargat la mà als militants il.lusionats que en un moment o altre han votat Solidaritat Catalana per la Independència."

"Gràcies pèro si SI es tornen a presentar els tornaré a votar"