dimecres, 28 de maig del 2014

L’ @ANCFrankfurt regala el llibre “Catalunya-Estat” a Martin Schulz

Dimarts, 27 de maig de 2014 17:40 h

També el va rebre el president del Land de Hessen, Volker Bouffier de mans del seu autor el professor Tilbert Stegmann (catedràtic de la Universitat de Frankfurt en Romanística)


Frankfurt am Main.- El dia 24 de maig de 2014 l’agrupació de l’Assemblea Nacional Catalana a Frankfurt va dur a terme el seu primer acte oficial en aquesta ciutat en motiu de les eleccions europees al Parlament Europeu d’enguany. L’ANC va posar un estand d’informació al centre de Frankfurt per donar a conèixer el procés polític en què està immers el nostre país actualment i va facilitar als catalans de Frankfurt i rodalia la campanya “Signa un vot per la independència”.  


Martin Schulz
© ANC Frankfurt



Informació en alemany i anglès als ciutadans de Frankfurt

A més, de proporcionar informació general en anglès i alemany als ciutadans de Frankfurt, l’ANC va oferir la possibilitat d’aconseguir, dedicat pel mateix autor, un llibret en alemany que porta per títol, Katalonien. Der diskrete Charme der kleinen Staaten, editat pel Prof. Tilbert Stegmann (catedràtic de la Universitat de Frankfurt en Romanística) que conté escrits d’autors com Salvador Cardús, Matthew Tree, Joan F. Mira, etc. i també la carta que el President de la Generalitat, Artur Mas, va enviar a la cancellera alemanya Angela Merkel.

Martin Schulz i el president del Land de Hessen, Volker Bouffier van rebre les explicacions dels membres de l’ANC



A Frankfurt, on no existeix el dia de reflexió, el dia previ a les eleccions va adquirir una nova dimensió en participar-hi personalment el president del Land de Hessen, Volker Bouffier a qui l’ANC i el Prof. Stegmann van poder lliurar el llibret sobre « l’encant discret » de països petits com Catalunya esmentat anteriorment i mantenir una conversa informativa i enriquidora sobre la situació política actual a Catalunya, els anhels de llibertat del poble català i el que això representa per la Unió Europea.


el president del Land de Hessen, Volker Bouffier
© ANC Frankfurt


Igualment el President del Parlament Europeu, Martin Schulz, que acudia a Frankfurt a fer campanya electoral pel partit dels socialistes alemany, l’SPD, va rebre en mans, per part de l’ANC, el mateix llibret i va expressar el seu interès positiu en la publicació. L’ANC a Frankfurt inicia d’aquesta manera les seves accions i actes per contribuir a internacionalitzar el procés català a Alemanya. 









http://www.directe.cat/noticia/351779/lanc-a-frankfurt-regala-el-llibre-catalunya-estat-a-martin-schulz