dimecres, 28 de maig del 2014

Lara juga amb foc i es crema

Dimecres, 28 de maig de 2014 05:00 h

A can Lara s’estiren els cabells per l’èxit de Podemos. Marhuenda demana el cap de Pablo Iglesias a la Sexta i responsabilitza la cadena de l’èxit d’aquest partit a les europees


José Manuel Lara ha jugat a dividir el vot de l’esquerra espanyola sense tenir en compte que li podia sortir el tret per la culata i que la màxima “divideix i venceràs” podia tenir efectes col·laterals. Entre els “promocionats” de La Sexta, propietat de Lara, hi ha hagut, sens dubte, dues cares que han conreat el vot durant mesos. En primer lloc, la del líder de Ciudadanos, Albert Rivera, que no ha reeixit en l’intent, si es tenen en compte els esforços de la cadena i els resultats a Catalunya d’un partit que ha jugat la carta de l’unionisme dur i la de l’ambigüitat ideològica però, que segons ha revelat el Financial Times, és de dretes. Per altra banda, el líder de Podemos, Pablo Iglésias, que sí ha sabut anar més enllà de l’oportunitat que li ha brindat la plataforma mediàtica de La Sexta i ha aconseguit  uns resultats que fan tremolar la caverna mediàtica. I per més inri, Podemos defensa en el seu programa la celebració de referèndums.



Pablo Iglesias i Marhuenda




Marhuenda es disculpa de la “cagada” davant el poder

Una prova de l’impacte que ha causat l’estratègia frustrada de Lara és l’article a La Razón,  en la secció el “Submarino”, el diari de Marhuenda  demana el cap d’Iglesias a La Sexta. L’article afirma que: “Amb estupor, gairebé amb horror, acullen els sectors polítics i empresarials la gran victòria d’”El coletas”– com anomena el rotatiu dirigit per Marhuenda, despectivament, a Iglesias−, mentre es lamenta que a Iglesias se li van donar “plataformes televisives i tertúlies a preu fet", i es demana com si res: "Qui li  dóna suport i qui ho va permetre?".

El director de La Razón tasta la derrota



Marhuenda ,que ha exercit de madame a les tertúlies de La Sexta, considera ara que això s’ha d’acabar i es demana: " Seguirà Iglesias en els platós nit rere nit per incrementar vots? És fort i mereix una profunda reflexió". En el mateix diari, Alfonso Ussía assegura que gràcies a la inversió mediàtica de La Sexta Iglesias ha aconseguit 5 eurodiputats i felicita “efusivament” als  principals executius d’Atresmedia, propietat de Lara, perquè també són vencedors del poder de Podemos. Ussía s’estripa el vestit i demana fins quan la democràcia espanyola suportarà "Aquesta grollera contradicció de distribuir el temps dedicat a cada partit a la informació electoral a raó de la seva força parlamentària, mentre en les tertúlies, allà on l'opinió cristal·litza, alguns candidats exhalen la seva ínfima demagògia sense límit de temps ni deliri". Doncs sí.


http://www.directe.cat/noticia/351829/lara-juga-amb-foc-i-es-crema