dimecres, 21 de maig del 2014

Garrotada al discurs del PP-PSOE sobre les amenaces del procés

Dimecres, 21 de maig de 2014 13:00 h

Barcelona ha tornat ha ser escollida per una nova fira de referència mundial.La fira internacional del texà 'premium' Denim aposta per l acapital catalana amb voluntat de quedar-se un ''llarg temps''


 

Barcelona (ACN).-. En aquest cas es tracta de la internacional 'Denim by Premiere Vision', una cita que aplega en un únic espai als fabricants de tot el procés de la cadena del segment del texà 'premium' i als prop de 3.000 professionals que cerquen proveïdors per a la seva fabricació que factura 51.000 milions a l'any. En aquesta 14ena edició, primera que se celebra a Barcelona després de 13 edicions que s'han organitzat a París, els expositors presenten la temporada 2015-2016. Philippe Pasquet, president de' Denim', ha explicat que després de valorar altres ciutats europees s'ha elegit Barcelona amb la voluntat que
quedar-se durant un ''llarg temps''. 
L'elecció de Barcelona per part de l'organització s'ha fet després d'un llarg procés de reflexió sobre diferents ofertes de ciutats europees que fossin capaces de substituir la capacitat d'atracció que havia registrat París en 13 edicions consecutives des de l'any 2007.

L'elecció de Barcelona s'ha fet en base a què hi ha molts valors de la capital catalana, el seu cosmopolitisme, el disseny, la innovació, la joventut s'identifiquen ''plenament'' amb els valors de la fira 'Denim', ha explicat Pasquet.

El president de la fira ha destacat la capacitat de connexions de la capital catalana ''que és molt important'' per una fira on el 95% dels expositors i visitants són d'arreu del món. 



http://www.directe.cat/noticia/350791/garrotada-al-discurs-del-pp-psoe-sobre-les-amenaces-del-proces