El Grup Osborne veu futur en el procés independentista i ha decidit entrar en el món del cava assessorant la producció i comercialitzant la marca Abadia de Montserrat
Segons informa La Vanguardia, l´abadia de
Montserrat tindrà el seu propi cava elaborat a les Bodegues Mont Marçal
(Penedès) i que serà comercialitzat pel Grup Osborne sota la marca
Abadia de Montserrat. La comunitat benedictina també ha comptat amb
l’assessorament del Grup Osborne pel que fa al desenvolupament d'aquest
cava. En saber-se la notícia, Libertad Digital −que serveix de
plataforma mediàtica a altres digitals de la caverna−, treia foc pel
queixals i assegurava que
“L'andalús toro d'Osborne de la mà dels monjos
del procés independentista” s’havien unit per fer i vendre cava junts,
en aquest cas, la seva màxima “mejor unidos” els ha tret de polleguera.
El Grup Osborne de capital 100% espanyol no té inconvenient en apostar per un cava català en ple procés sobiranista
En els propers mesos està previst que surti al mercat el Cava Brut Reserva Abadia de Montserrat i que el primer any es produeixin 50.000 ampolles. Aquest nou cava complementa la gamma de licors de Montserrat –Aromes, Crema Catalana, Licor d´Avellana, Ratafia, Anís i Herbes, que des de 2011 el Grup Osborne elabora a la fàbrica Anís del Mono, a Badalona. L’empresa afirma que amb aquest cava reforcen la col.laboració amb Montserrat, “on s'assenta una comunitat religiosa emblemàtica per la seva herència cultural, el seu santuari i la seva ubicació en una muntanya que és espai protegit pel seu interès natural" . Per altra banda, la consellera delegada de Mont Marçal, Blanca Sancho, ha assegurat, segons recull La Vanguardia que: "És un orgull elaborar el cava de l'Abadia de Montserrat, i que el distribueixi un grup tan important com Osborne ".
En els propers mesos està previst que surti al mercat el Cava Brut Reserva Abadia de Montserrat i que el primer any es produeixin 50.000 ampolles. Aquest nou cava complementa la gamma de licors de Montserrat –Aromes, Crema Catalana, Licor d´Avellana, Ratafia, Anís i Herbes, que des de 2011 el Grup Osborne elabora a la fàbrica Anís del Mono, a Badalona. L’empresa afirma que amb aquest cava reforcen la col.laboració amb Montserrat, “on s'assenta una comunitat religiosa emblemàtica per la seva herència cultural, el seu santuari i la seva ubicació en una muntanya que és espai protegit pel seu interès natural" . Per altra banda, la consellera delegada de Mont Marçal, Blanca Sancho, ha assegurat, segons recull La Vanguardia que: "És un orgull elaborar el cava de l'Abadia de Montserrat, i que el distribueixi un grup tan important com Osborne ".
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada