dimecres, 21 de maig del 2014

ERC caricaturitza Duran en un vídeo acusant-lo de confondre el procés

Dimecres  21.05.2014  18:31

Autor/s: ACN

Els republicans es presenten com l'únic partit que defensarà Catalunya i el procés cap a la independència · CiU demana a ERC que deixi el 'to prepotent' per 'arreplegar quatre vots'








Un nou vídeo electoral d'ERC caricaturitza la figura del líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, i l'identifica amb els que confonen el procés amb 'l'ara sí, l'ara no'. En l'espot es pot veure un ninot de dibuixos animats amb una aparença molt semblant al líder d'Unió que obre i tanca una finestra des d'on es pot veure el 'nou país'.

El vídeo també fa referència als que 's'esforçaran per impedir' el nou país i els que 'diuen que sí però a mitges'. Unes actituds que contraposa amb la d'ERC, l'únic que té les 'coses clares'. 'Tots els nostres vots seran vots per defensar Catalunya i el procés cap a la independència', conclou el vídeo.

CiU demana a ERC que deixi el 'to prepotent'
El vice-secretari general de Coordinació Institucional de CDC i co-director de campanya de CiU, Lluís Corominas, ha demanat a ERC que deixi el 'to prepotent' dels últims dies contra la federació i el líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida. 'No ens hauria de voler donar lliçons perquè històricament van apostar pel tripartit i qui van alentir el procés van ser ells', ha dit. CiU s'ha molestat pel vídeo electoral d'ERC sobre Duran però també per les declaracions dels últims dies de diferents líders republicans. Corominas ha demanat a ERC que treballi per votar el 9-N en lloc de dedicar-se a 'arreplegar quatre vots' entre aquells partits que estan portant a terme el procés.






http://www.vilaweb.cat/noticia/4192814/20140521/erc-caricaturitza-duran-video-acusant-lo-confondre-proces.html