dissabte, 12 d’abril del 2014

Terricabras: "Serem més amics que mai dels espanyols"

12/04/2014

ELECCIONS EUROPEES

Junqueras avisa que "quan ens diuen que no podem votar, ens diuen que la nostra opinió no els importa per a res"

 

Nerea Rodríguez



Josep Maria Terricabras durant el míting al Parc de la Ciutadella de Barcelona



Josep Maria Terricabras i Oriol Junqueras
El candidat d’ERC a les eleccions europees del proper 25 de maig, Josep Maria Terricabras, ha dit avui que “el millor de fer una República Catalana és que podrem ser molt amics dels nostres veïns espanyols”. Així ho ha manifestat durant el míting del dia de la República Catalana al Parc de la Ciutadella, on ha estat acompanyat del líder d’ERC, Oriol Junqueras i de la productora, guionista i directora de cinema Isona Passola.

Terricabras ha explicat que els republicans catalans van a Europa
“amb la mentalitat d’uns ciutadans que volem fer un nou país”. Per la seva banda, Junqueras ha ressaltat que Terricabras “parla més llengües que tota la resta de candidats europeus junts”, i ha assegurat que “ens mantindrem fidels a la voluntat democràtica del poble de Catalunya”.

Alhora ha criticat que “quan ens diuen que no podem votar, ens diuen que la nostra opinió no els importa per a res”. Durant el seu discurs, Passola ha advertit que “quan haguem votat que Sí, haurem de configurar un país molt diferent del que tenim ara”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/terricabras_el_millor_d_una_republica_catalana_es_que_podrem_ser_molt_amics_dels_nostres_vei_100011.php