dissabte, 12 d’abril del 2014

El PP es prepara per fer més ridícul a Europa

Divendres, 11 d'abril de 2014 05:00 h

Els populars intensifiquen l’operatiu per tal de captar líders europeus que és “mullin” en contra la independència de Catalunya


El PP va deixar clar que farà de la lluita contra el procés sobiranista a Catalunya un dels punts de la campanya a les eleccions europees del 25 de maig i que buscarà "veus a Europa" que es pronunciïn contra la “secessió”. En aquest sentit, el PP ha esperonat empresaris estrangers establerts a Catalunya per tal que busquin el suport de líders europeus en contra el procés sobiranista. Un dels impulsors del manifest d’empresaris alemanys en contra la independència, l’ expresident del Cercle de Directius de Parla Alemany KDF, Albert Peters, significat amb el PP, serà una de les peces clau, malgrat el descrèdit de Peters després de ser desmentit per empreses tant importants com Basf o  que KDF es desvinculés absolutament del document que promogué Peters.







El PP  malda per “pescar” exlíders del PP europeu

Els populars necessiten veus significades que es “mullin” en contra el procés sobiranista, el problema és que malgrat el desplegament i les pressions del ministre Margallo,  fins ara, no han aconseguit suports de polítics en actiu que s’hi hagin pronunciat, per això han tret la pols a l’agenda i cerquen, encara que sigui, alguna veu significada entre les velles glòries. En aquest sentit, alguns digitals s’apunten el triomf de l’excomissària europea d'Afers Exteriors, Benita Ferrero – Waldner, membre del PP d’Àustria, que després de patir una sonada derrota en unes eleccions al seu país fou escollida membre de la Comissió Barroso esdevenint Comissària Europea. També es parla del suport d’un
exambaixador alemany que participaria en una suposada conferència en contra el procés, en un lloc indeterminat de l’estat espanyol. Amb tot, aquests suposats suports no s’han produït públicament i atenent a la feina feta fins ara pels “sicaris” de Margallo l’efecte pot ser el contrari.

Lluitar contra l’evidència

En un context en que les inversions estrangeres a Catalunya destaquen en el conjunt de l’estat espanyol, serà difícil fer creure l’apocalipsi que el PP vol vendre, i més tenint en compte el perfil de l’empresariat que treballa pel PP en contra la independència de Catalunya; assidus al Círculo Ecuestre, amics de José Manuel Lara i companys de campanya amb Sánchez Camacho, i que no representen ni el 6% de les 1.058 empreses alemanyes a Catalunya.