dijous, 10 d’abril del 2014

Junqueras: "Rosa Díez és un despertador"

10/04/2014

REFERENDUM

“Com seria possible que no votéssim? Aquesta és la gran qüestió!”, sentencia el president d’ERC que reitera el convenciment que el dia 9 de novembre es farà una consulta a Catalunya

 

Mar Sabé




Oriol Junqueras, president d'ERC, a Rac1.



El president d’ERC i cap de l’oposició, Oriol Junqueras, ha considerat avui que la líder d’UPyD, Rosa Díez, “és un despertador”. “Tothom suposo que és conscient del que diu i del que fa”, ha explicat, “és una aliada de la presa de consciència dels ciutadans de Catalunya”.

Segons Junqueras hi ha una certa part de la societat catalana que els costa adonar-se de la realitat, i
“sempre hi ha algú que t’ajuda a que la societat prengui consciència de la realitat”. Rosa Díez és un exemple d’aquest algú, ha considerat en una entrevista a El Món a Rac1, fent referència a les declaracions de la líder d’UPyD dimarts al Congrés en contra del traspàs de competències a la generalitat per poder convocar la consulta.

El líder d’ERC ha reiterat la seva convicció que el proper 9 de novembre els catalans votaran sobre el seu futur, tot i que el congrés dels diputats hagi denegat el traspàs perquè la Generalitat pugui convocar el referèndum. “No accepto la possibilitat que no es pugui votar”, ha opinat, “com seria possible que no votéssim? Aquesta és la gran qüestió!”, ha etzibat.

“Segons què pensi fer el govern espanyol a ulls del món ens estarà donant tota la raó”, ha compartit, després de recordar: “Jo no sóc nacionalista, sóc un independentista amb molta pressa per deixar de ser-ho”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/junqueras_rosa_diez_es_un_despertador_99960.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

No estiguem cofois, confiats i dormin a la palla,...es govern español,...intentara desmontar la consulta, provocan sota ma un acte violent que els hi dongui l´excusa perfecta per fer entrar la guardia civil i posar els mossos d´esquadra sota las sevas ordres,.....ara buscaran algún cap de turc-victima,...com en el 1936 varen buscar a Calvo Sotelo,...asesinat per infiltrats en l´anarquisme espanyol,...