dijous, 3 d’abril del 2014

Bandera espanyola a Sant Sadurní d’Anoia per "imperatiu legal"

03/04/2014

'La Razón' recull les paraules de l’alcaldessa: "Aquesta acció absurda pot tenir conseqüències molt greus en el mercat del cava"


Nerea Rodríguez





Fachada del Ayuntamiento de Sant Sadurní d'Anoia, capital del cava, donde ondea la bandera española junto a la enseña catalana





A l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia a partir d’ara onejarà la bandera espanyola amb una placa al costat on es podrà llegir: “En aquest ajuntament s’hissa la bandera espanyola per imperatiu legal”. Així ho publica avui el periodista Toni Bolaño, excap de comunicació de José Montilla, al diari ‘La Razón’, i assegura que Sant Sadurní “serà el segon consistori amb aquesta placa. El primer i fins ara únic és Sant Sebastià, que governa Bildu”.

El diari espanyolista porta aquest tema en la seva portada de l’edició en paper, on el titular resa: “ERC i CiU imiten a Bildu i posen la bandera d’Espanya per imperatiu legal”. La notícia explica que la instal·lació d’aquesta placa va ser aprovada en una moció, presentada pels republicans, amb el suport dels vots dels quatre regidors d’ERC i els quatre de CiU. Els cinc edils socialistes van votar en contra juntament amb els dos regidors del PP. Dos regidors de CiU es van abstenir. Un militant d’Unió, i un altre independent.

Segons aquest diari, l’alcaldessa de Sant Sadurní, Susanna Mérida (PSC), s’ha mostrat “indignada i preocupada per la irresponsabilitat dels regidors de CiU que posen en perill el futur de la nostra indústria”, i afegeix: “Aquesta acció absurda pot tenir conseqüències molt greus en el mercat del cava”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/bandera_espanyola_a_sant_sadurni_d_anoia_per_imperatiu_legal_99787.php