dilluns, 17 de març del 2014

Morenés acusa Mas de violentar Espanya

Dilluns, 17 de març de 2014 13:25 h

El ministre de Defensa considera que les paraules de Mas no descartant una DUI atempten contra “l’estabilitat i la vida en pau de tots els espanyols”.


El ministre de Defensa, Pedro Morenés, en una entrevista a la Cadena Ser ha alertat que les declaracions unilaterals d'independència són "absolutament inacceptables i il·legals", i ha advertit que les amenaces de Mas en aquesta direcció són un atemptat a “l’estabilitat i  la vida en pau de tots els espanyols”. El titular de Defensa s’ha mostrat preocupat per la tensió que ,segons ell,  es genera des de l’independentisme i ha assegurat que les sancions, en cas d'il·legalitat, seran " proporcionals " a com s'hagin produït. 



El referèndum és improbable segons Morenés

El ministre ha criticat que el president Mas hagi tret l'espantall d'una DUI com alternativa a la celebració d'un referèndum que, segons ell, és improbable, i recordat que "les declaracions que vagin contra la llei són il·legals i atempten contra la democràcia i la justícia".

L’exèrcit en calma sota amenaça

El titular de Defensa ha negat que hi hagi un "estat d'ànim especial entre els membres de les Forces Armades” davant el procés sobiranista, però ha advertit severament que, tal i com assenyala la constitució,  cap militar ha d'emetre opinions públiques sobre aquest aspecte si no vol perdre el lloc de treball. 
  
 Opinió personal :
 "Entre ells es contradiuen .
Margallo i altres polítics del seu partit i del PSOE, sempre han dit que l'única manera que es pugui independitzar Catalunya és amb una DUI, i ara ve aquest dient que és il · legal. Aneu-vos
pastar fang ...."