dilluns, 10 de març del 2014

La delegada del Govern a Madrid: "Catalunya és un gran país, però dins d’Espanya"

10/03/2014

REFERENDUM

Sobre la consulta, Cifuentes opina que "preguntar no és il·legal, però el referèndum sí"


Nerea Rodríguez


La delegada del Govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes
La delegada del Govern espanyol a Madrid, la popular Cristina Cifuentes, va assegurar ahir en una entrevista amb Risto Mejide, al programa ‘Viajando con Chester’, que “Catalunya és un gran país”, tot i que va matisar: “Però dins d’Espanya”. Alhora va assegurar que “Espanya és una gran nació”.

Preguntada per la consulta que es vol celebrar per decidir el futur de Catalunya, Cifuentes va opinar que “el que s’està plantejant és il·legal”, i va afegir: “Preguntar no és il·legal, però el referèndum sí”. En aquest sentit, va insistir: “No es pot decidir de manera unilateral que et vols independitzar”.


La delegada del Govern espanyol a Madrid, que es va mostrar partidària dels matrimonis homosexuals i republicana, va argumentar que “es vol fer un referèndum vinculant, i això està prohibit per la Constitució”. Tot i això, va sentenciar: “No sóc anticatalana”.






http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/la_delegada_del_govern_a_madrid_catalunya_es_un_gran_pais_pero_dins_d_espanya_99248.php